Cafe Masa Sandalye İçin Sihirli Dokunuşlar

Mekanlarınız için özel dizayn çözümleri sunan firmamız bu konuda yıllardan beri destek sağlamaktadır. Bu tecrübe kapsamında ayrıca kendimizi ve ürünlerimizi sürekli olarak yenilemekteyiz. Uygun fiyatlarımız ile yüksek kalitede ürünlerimiz ile mekanlarınızı farklılaştırıyoruz. Cafe masa sandalye çeşitlerimize dileseniz sitemiz üzerinden de bakabilir hatta siparişi de internet üzerinden verebilirsiniz. Siz sadece karar verin, ürünlerimiz arasında bulamayacağınız bir tasarım yok. Geniş ürün yelpazemiz ile her türlü stile hitap etmekteyiz. Size uygun seçenekleri dilerseniz bize fotoğrafını gönderebilir ve özel sipariş de verebilirsiniz. Özel tasarım ürünler mekanınıza büyük ölçüde modernlik kazandırmaktadır. Bu modernlik ölçüsünün yanı sıra kaliteyi de ön plana çıkararak mekanınıza farklı bir boyut getirmekteyiz. Sizin istediğiniz tarzda mobilyalar masa ve sandalyeler ayrı olarak da satışa sunulmaktadır. Özel olarak istediğiniz bir renk varsa döşeme kumaşının rengine siz karar verebilirsiniz. Ayrıca dizayn uzmanlarımızdan da fikir alabilir bu doğrultuda da seçimler gerçekleştirebilirsiniz. En son trendleri takip eden ekibimiz ürünlerimize bu çizgileri direk yansıtmaktadır.

cafe-berjer-koltuk

Eğer işletmeniz için bir mobilya seçmeniz gerekiyorsa alan ölçüsü de büyük önem taşır. Bize alan ölçüsünü dilerseniz proje olarak veya fotoğraf ile sunabilir konumlandırma konusunda da fikir alabilirsiniz. Özellikle son dönemlerde klasik-modern çizgilere hitap eden berjer koltuk da vazgeçilmezler listesinde yerini almıştır. Hem sıra dışı bir hava katan hem de zengin bir görünüme sahip berjer koltuk ve uygun masalar istediğiniz döşeme kumaşı ile ürünlerimiz arasında mevcuttur. Siz seçiminizi yapmadan önce sitemizdeki görselleri de detaylı olarak inceleyebilir ve kategorilere ait ürünlerin karşılaştırmasını da yapabilirsiniz. Restoranlarda sıkça görmekte olduğumuz bu koltuklar, özel tasarımlarda ürün yelpazemizde mevcut. Ayrıca boyuna uygun olan masalar da ayrı olarak satılmaktadır. Yani takımınızı dilerseniz ürünlerimiz arasından hemen tamamlayabilirsiniz. Bir işletme sahibi olarak müşterilerinizin oturduğu masaların konumlandırılması sayı verimliliği açısında önemlidir. Yani alanı verimli kullandırmak işletmenizi büyük ölçüde kalkındırır. Bu nedenle ekibimizden destek almanız yararınıza olacaktır. Ayrıca telefon ile satış sonrası hizmet de gerçekleştirmekteyiz. Mekanınız içecek ağırlıklı hizmet veriyorsa size uygun modern bar masası ve sandalyelerini mutlaka görmenizi öneririz. Üstelik oldukça da uygun fiyatlara bu masaları temin edebilirsiniz.

cafe-masa-sandalye

Artık gündüz işimizde akşam ise eğlencemizde olduğumuz bir sistemde yaşadığımızdan akşamları açık olan mekanların sayısı artmaktadır. Genel olarak mekanınız bu tarzda ise ve müzikli organizasyon veriyorsanız bistro masa seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Sitemiz üzerinde gördüğünüz bazı ürünleri fiyatı yazmıyorsa bizi arayarak fiyat alabilirsiniz. Ayrıca kullanılacak alanda iç ve dış bölümlendirme varsa da bu açıdan ahşap masa ve ahşap sandalye sizlere önermekteyiz. Kullanacağınız alana göre sayıyı siz de belirleyebilirsiniz. Ahşap mobilyalar işletmenize ağır bir görünüm katar. Ayrıca bu mobilyaların kullanım yerleri de oldukça geniş bir açıyı oluşturduğundan dilediğiniz her yerde kullanacağınız türdendir. İstediğiniz tarzda ve döşemede dilerseniz yüksek veya alçak döşemeli ahşap sandalye düşünürseniz, döşeme rengine yine siz karar verebilirsiniz. Burada yapmanız gereken tek şey tarzınızı belirlemek ve o ölçüde seçim yapmak. Bizim  geniş ürün yelpazemizde istediğinize uygun mobilyaları bulmanız mümkündür. Biz tasarımları uzman ekibimiz ile gerçekleştirirken mekanınızdaki müşterilerinizin rahatlığı ve konforunu da ayrıca düşünmekteyiz. Bu nedenle bizim satış yaptığımız mekanlardan şu ana kadar hep olumlu yanıtlar aldık. Ürünlerimizde ayrıca garantimiz de mevcut olup, kullanım sırasında yaşadığınız herhangi bir sorunda bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Sitemiz üzerinden de diğer ürünlerimizi görebilir sitemiz üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca özel tasarımdaki puflarımıza da mutlaka göz atın. Yazın dış mekanların vazgeçilmezi puflar oldukça uygun fiyatlarda.

Daha fazla detay ve ürünleri incelemek için www.bistromasa.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazıyı paylaşmak istersin diye buraya renkli düğmeler koydum
blank
Blog Yazarı
Sezer İltekin
Bu konuyla ilgili bir fikriniz var mı?